Меню
У зв'язку з воєнним становищем, всі поставки товару обмежені. Будь ласка, наявність та вартість уточнюйте за телефоном! Дякую.
м. Харків, ул. Нетеченська, 35/1
Наша адреса:
м. Харків, ул. Нетеченська, 35/1
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн-пт - 09:00 - 18:00
  • Сб - 10:00 - 16:00
  • Нд - вихідний

Біметалічний радіатор Fondital Alustal 500/100

  • Наявність: В наявності
  • Код товару: Fondital Alustal 500/100
Відгуки: (0)
Виробник: Fondital

Біметалічний радіатор Fondital Alustal 500/100  - це ідеальний варіант опалювального радіатора системи опалення, який підійде для будь-якого типу приміщень, в тому числі і для низькотемпературних опалювальних систем. Дані радіатори можна використовувати в автономних і централізованих опалювальних системах. Вони мають високий рівень тепловіддачі. Виробляються з якісних матеріалів,що володіють високими показниками міцності і зносостійкості, відповідно до міжнародних стандартів якості. Лакофарбове покриття радіаторів повністю безпечне для здоров'я людини, тому що не містить шкідливих речовин.


Відмінніособливості радіатора Fondital Alustal 500/100

Має високі показники міцності, за рахунок якісних матеріалів, тому вони витримують гідроудари і негативний вплив хімічно агресивних теплоносіїв.

При створенні використовується сталь нового покоління.

Захисне лакофарбове покриття з високим рівнем адгезії, дозволяє підвищити антикорозійну стійкість, тим самим зробити радіатори довговічними у використанні.

Покриття надстійкою фарбою, дозволяє убезпечити радіатори від всякого роду механічних негативних впливів, забезпечуючи тривалий термін служби, навіть в приміщеннях, в яких дуже високий рівень вологості.

Купити в один клік
617.00 грн. 730.00 грн.
Ви заощаджуєте: 113.00 грн. -15%
Знайшли даний товар дешевше?
Будь ласка, уточнюйте наявність та ціну за телефоном
(099) 00-99-655

Офіційне попередження

Нами докладено всіх зусиль для подання точної та правдивої інформації в описі товарів. Але, враховуючи, що джерелом інформації є виробник чи дистриб'ютор обладнання, інформація та зображення товару, завжди відповідає дійсності. Крім того, характеристики, зовнішній вигляд та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Перед тим як купити обраний товар, будь ласка, уточнюйте важливі для вас специфікації ТЕПЛОМАРКЕТ - Харків.

Договір Покупки товарів на сайті Тепломаркет: https://teplomarket.kh.ua/ua/terms

Відгуків Біметалічний радіатор Fondital Alustal 500/1000
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Відгуків про цей товар ще не було.